Vi har fått pris!

Ladulaas Kliniska Studier har fått ett internationellt pris för arbetet med läkemedelsprövningar.

Priset "Clinical Research Site Award" utdelades av INC Research LLC, och tilldelades oss för arbetet i en pågående studie avseende ny behandling mot överaktiv urinblåsa (täta urinträngningar).

Överaktiv blåsa utgör ett stort dolt problem i samhället och vårt arbete bidrar till att bättre behandling mot dessa besvär utvecklas.

Vi är mycket stolta och glada över denna utmärkelse!


På bilden ses Katarina Berndtsson Blom ta emot priset som överlämnas av David Kaarsberg från INC Research. I mitten av bilden står forskningssköterskorna Katalin Davidsson och Regina Andersson.

Nyhetsarkiv

 • VIKTIG INFORMATION ANGÅENDE COVID-19

  Med anledning av CoVid-19 vill vi informera om att vi nogsamt följer rapporteringen från folkhälsomyndigheten och vidtar de åtgärder som rekommenderas.

  Läs mer
 • REPORTAGE OM OSS I BORÅS TIDNING

  Borås Tidnings näringslivsreporter skrev en artikel om oss i Näringslivsbilagan i mars 2020.

  Läs mer
 • BESÖK FRÅN BORÅS KOMMUN

  Den 14 Februari fick vi besök från Borås Kommun som under 109 dagar besöker lika många företag. Från kommunledningen kom Ulf Olsson, kommunordförande och från Näringslivsenheten Per Florén. Det var ett trevligt besök! Det är inte så många som vet vad vi gör. Men nu vet kommunledning och näringslivsenhet!

  Läs mer
 • PLANERINGSDAG PÅ LYDDE GÅRD

  Vi hade en fin planeringsdag på Lydde Gård i Kinna i år igen. Vi kände oss lika välkomna i år som förra året med förmiddags- och eftermiddagsfika samt lunch på Valla.

  Läs mer
 • Audit

  Den 30 Juli 2019 hade vi en kvalitetskontroll (Audit)

  Läs mer