Så här är det att vara med i en studie!

Läs om vad våra studiedeltagare tycker:

Genom att vara men i en läkemedelsprövning gör du en stor insats för dina medmänniskor som i framtiden får tillgång till nya och bättre läkemedel. Många av våra studiedeltagare har tidigare varit blodgivare - De kan nu istället bidra med att delta i en läkemedelsprövning.

 

Samtliga personer som finns med på denna sida har givit sitt skriftliga medgivande till att finnas här med foto, namn och citat.

 

Marie Rosqvist Karlsson, Veddige
Deltagare i Artrosstudie.

Mitt deltagande i denna medicinstudie har jag upplevt mycket positivt. Förutom att jag blivit smärtfri, känns det bra att kanske bidra till bättre smärtlindring för andra i framtiden.
I lugn och skön miljö har jag upplevt stort engagemang och noggrann kontinuerlig kontroll av min hälsa, samt ett fantastiskt bemötande.

 

Robert Rydström, Onsala

som deltagit i en ettårig studie.

"Det känns ”gött” att komma hit till denna hemtrevliga miljö där bemötandet är på topp. Det har dessutom känts bra att bidra till att ett nytt läkemedel kanske kommer att finnas tillgängligt för fler om några år. Personalen har ansträngt sig och varit väldigt tillmötesgående för att ge mig tider som passar mig. Att vara studiedeltagare har varit en positiv upplevelse och jag kan absolut tänka mig att vara med fler gånger om tillfälle bjuds."

Mikael Zetterman, Borås

Deltog i en studie som varade ett drygt år.

"Det har varit en mycket positiv upplevelse att delta i denna studie. Jag har blivit trevligt bemött och har dessutom fått en bra koll av kroppen."

 

 

 

Jan Folkesson, Borås

När jag kommer till Ladulaaskliniken känns det som att komma ”hem”. Kan jag genom att medverka i studien hjälpa till att utveckla medicinen mot diabetes så är jag nöjd. Som ett extra plus, är att få träffa dessa underbara flickor, alltid på gott humör. Ser fram emot nästa besök. (Har medverkat i tre olika studier).

 

 

 

Agneta Mellgren, Bollebygd

På Ladulaaskliniken har jag mötts av samma personal - engagerad, positiv och med ett helhetsperspektiv på individen.

Tack!

 .

 

 

Gunilla Carlén, Svenljunga

Att komma till Ladulaas Kliniska Studier är som att komma till ett fint hotell. Lugnt, avspänt, vackra möbler och ombonat. Personalen är engagerad, noggrann och man blir grundligt undersökt vid varje besök. Jag som förr var spruträdd låter mig gärna stickas när jag kommer på besök hos Ladulaaskliniken. Men det bästa är att jag har fått ett nytt liv och en förbättrad livskvalité tack vare den läkemedelsstudie som jag varit med i.

 

 

Bo Eierborg, Åskloster

"Jag drabbades av diabetes vid 48-års ålder och var då överviktig och stressad. Jag fick kontakt med Ladulaaskliniken, via en annons där kliniken sökte diabetespatienter. Efter en noggrann hälsogenomgång erbjöds jag möjligheten att delta.

Under studietiden har jag minskat min diabetesmedicinering, gått ner i vikt och mår mycket bättre.

Jag vill verkligen rekommendera Ladulaaskliniken med dess fantastiska, engagerade och kvinnliga personal."

 

Deltog i en studie som varade drygt 6 år.